Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Termostat ambiental HT220S

Termostat ambiental HT220S

Cod produs:   HT220S
Producator:   MOTAN KOBER
MOTAN KOBER
MOTAN KOBER

Video prezentare firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, sucursala VADURI producatorul centralelor termice MOTAN este o companie romanească, parte componentă a Grupului de firme Kober.

Începând din ianuarie 2000 firma produce utilaje pentru industria chimică, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea ÅŸi vânzarea echipamentelor de încălzire. Firma executa produse ÅŸi servicii de înaltă calitate, care să asigure satisfaca tuturor clientilor.

 

Firma S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie este singura fabrica producatoare de centrale termice din Romania.

 

Toate produsele sunt fabricate pe baza unui know-how romanesc, cu ingineri si specialisti de inalta calificare din Romania. Firma investeste puternic în Cercetare È™i Proiectare pentru îmbunătățirea continuă a produselor È™i a tehnologiilor de fabricaÈ›ie.

Principalele produse, centralele termice marca MOTAN, oferă confort, siguranţă, calitate ÅŸi fiabilitate la preÅ£uri romanesti. Costurile reduse de întreÅ£inere, piesele de schimb livrate rapid, precum si consumul redus de gaz metan ÅŸi de energie electrică fac din aceste centrale termice produse necesare si de la sine inteles pentru orice locuinţă din Romania. Cei care cumpara o centrala termica Motan vor economisi bani ÅŸi vor proteja si mediul înconjurator in acelasi timp.

Fabrica S.C. KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie isi desfasoara activitatea pe baza unui program de management al calităţii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001: 2015. Astfel se garanteaza conformitatea produselor cu toate reglemenatarile si normele tehnice din Romania si din intreaga lume.

 

Calitatea produselor este rezultatul investiÅ£iilor mari ÅŸi permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare ÅŸi dezvoltare, precum ÅŸi profesionalismului, experienÅ£ei tehnice de peste 20 de ani ÅŸi a dedicării angajaÅ£ilor companiei. Întreaga companie ÅŸi fiecare compartiment sunt structurate ÅŸi tehnologizate după cele mai înalte standarde mondiale.

 

În cadrul companiei a fost creat un sistem de valori cunoscut ÅŸi însuÅŸit de fiecare dintre angajaÅ£i. Firma se doreste sa fie ca o familie mai mare pentru toti angajatii care muncesc impreuna pentru succesul, realizarea obiectivelor strategice si pentru viitorul companiei.


Pret vechi:   11000 lei cu TVA
Pret:   10900lei cu TVA
Discount:   0%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Termostat ambiental HT220S

Termostat ambiental HT220S


Termostatul ambiental HT220S este un termostat de camera cu fir, modern si durabil. Reglarea temperaturii se face rapid si cu precizie prin intermediul butonului de reglaj ergonomic si usor de utilizat care este montat pe carcasa aparatului, in dreapta afisajului LCD.

Descriere generala:
Termostat digital, cu afisaj cu cristale lichide (LCD), de culoare alba. Ecranul cu cristale lichide (LCD) este bine iluminat. Termostatul HT220S este un termostat ambiental fara programare. El este compatibil cu toate tipurile de centrale termice existente pe piata romaneasca.

Dimensiuni de gabarit:
136x88x34 mm

Caracteristici:
• Conexiune prin fir;
• Masurarea cu precizie a temperaturii;
• Calibrarea incalzirii;
• Control ON/OFF;
• Usor de utilizat.

Date tehnice:
Tensiune:  3 V ± 0.2 V (DC)
Curentul maxim al releului: 8 A
Curent de sarcina: 250 mA
Precizie de masurare:  ± 0.5 °C
Interval de reglare a temperaturii: de la + 5°C pana la + 30°C
Temperatura minima/maxima de depozitare: - 10°C / + 50°C
Baterii: 1.5 V, tip AAA, 2 buc.


Video de prezentare a fabricii:


 
Download fisiere atasate pentru Termostat ambiental HT220S
Alte produse din categorie