Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TEVI PENTRU INSTALATII TEVI CUPRU Teava Cupru Colac Moale 15x1
Poza Teava Cupru Colac Moale 15x1

Teava Cupru Colac Moale 15x1

Cod produs:   15
SOLICITA OFERTA !
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Teava Cupru Colac Moale 15x1

TEAVA CUPRU COLAC MOALE 15X1    Ţevile de cupru CARBON FREE® sunt produse în conformitate cu normele EN 1057 pentru toleranţe dimensionale şi caracteristici mecanice. Ca şi componenţă chimică, ţeava de cupru CARBON FREE® este un produs de maximă puritate cu un conţinut de cupru de cel puţin 99,97% fără a utiliza cupru reciclat. Este controlată cu cele mai sofisticate şi performante dispozitive, ca urmare este exclusă apariţia defectelor, fisurilor capilare – care ar afecta sistemul – pe durata şi după instalarea ţevilor.
Tratamentul special CARBON FREE® asigură o mare rezistenţă la coroziune şi ca urmare garantează că apa îşi menţine calitatea sa potabilă.
Este cunoscut faptul că coroziunea cuprului este cauzată de carbonul rezidual ce se află pe suprafaţa internă a ţevilor. Conform normelor EN 1057 nivelul de carbon nu poate să depăşească valoarea de 0,20 mg/dm3 (valoare care, testată recent în laborator, a fost denumită nivel critic ridicat). Nivelul maxim al carbonului ce se găseşte în ţeava de cupru CARBON FREE® este inferior valorii de 0,05 mg/dm2, de fapt de patru ori mai mic decât nivelul cerut de norme.
Acest rezultat extraordinar se datorează procesului CARBON FREE® prin care nu se elimină carbonul rezidual din interiorul ţevilor, după ce ele au fost produse, ci se evită formarea carbonului înainte şi pe parcursul fazei de producţie. Ca urmare, de la începuturi ţevile de cupru CARBON FREE® sunt la fel de pure cum este apa pe care o consumăm!Specificatii tehnice:Diametru exterior : 15 mmGrosime perete : 1 mmLingime colac 50 mPresiune maxima de lucru : 82 barGreutate : 0.390 kg/m

 
Alte produse din categorie