Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOLUTII CHIMICE PENTRU INSTALATII Solutie de curatare instalatii de incalzire Trappex TX2 CLEANSER
Poza Solutie de curatare instalatii de incalzire Trappex TX2 CLEANSER

Solutie de curatare instalatii de incalzire Trappex TX2 CLEANSER

Cod produs:   Trappex TX2
Producator:   TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD
TRAPPEX LTD

Firma TRAPPEX LTD din Marea Britanie a fost infiintata de un grup de ingineri cu o bogată experiență practică. Produsele firmei sunt produse in sistemul de management al calitatii ISO 9001 si reprezinta materializarea in practica a patentelor de inventii pe care firma le detine in exclusivitate.

Produsul de baza al firmei TRAPPEX LTD este filtrul Centramag care a fost proiectat, astfel încât agentul termic (apa) să treacă printr-un sistem de camere de filtrare in spirala si prevazute un magnet permanent foarte puternic din neodymium cu puterea de 9500 Gauss.

Magnetul permanent si camerele de filtrare speciale, capteaza toate particule magnetice (magnetita și rugina) precum si toate celelalte impuritati nemagnetice din instalatia de incalzire. Circuitul agentului termic in acest filtru special este in spirala, efectul de separare centrifuga si precum cele 9 camere de separare a depunerilor, realizeaza o colectare completa a tuturor impuritatilor atat magnetice cat si nemagnetice.


Pret vechi:   8000 lei cu TVA
Pret:   7500lei cu TVA
Discount:   6%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Solutie de curatare instalatii de incalzire Trappex TX2 CLEANSER

Solutie de curatare instalatii de incalzire Trappex TX2 CLEANSER


Solutie de curatare concentrata pentru instalatii de incalzire. Asigura curatarea completa a instalatiei de incalzire de depuneri de calcar, reziduuri si namol atunci cand este utilizat impreuna cu filtrul dual pentru impuritati magnetice si nemagnetice TRAPPEX CENTRAMAG.

Elimina depunererile de calcar existente in instalatiile de incalzire. Se va utiliza in paralel cu solutia de protectie concentrata pentru instalatii de incalzire Trappex TX1 PROTECTOR.

Ambalaj:
Flacon de 500 ml.


 

 
Alte produse din categorie
-6%
120.00 lei 
112.00 lei
-2%
140.00 lei 
136.00 lei