Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home SOBE DE GATIT, SOBE DE INCALZIT, SOBE CENTRALA TERMICA PE LEMNE CARBUNI SOBE DE INCALZIT Soba de incalzit pe lemn TermoSistem Tehnika Termoklasik
Poza Soba de incalzit pe lemnTermo Sistem model Termoclasic

Soba de incalzit pe lemn TermoSistem Tehnika Termoklasik

Cod produs:   TERMOKLASIK
Producator:   TERMO SISTEM
TERMO SISTEM
TERMO SISTEM

Sobe de incalzit pe lemn, termoseminee pe lemn de la firma Termosistem Tehnika din Serbia


Pret vechi:   74900 lei cu TVA
Pret:   70200lei cu TVA
Discount:   6%
Putere termica nominala [kW]   5
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Soba de incalzit pe lemn TermoSistem Tehnika Termoklasik

Soba de incalzit pe lemn TermoSistem Tehnika Termoklasik


Ne gasiti si pe SEAP!


DETALII TEHNICE
DIMENSIUNI DE GABARIT (mm)........330x360x930
PUTERE TERMICA (kW)......................5 ÷ 7
GREUTATE (kg)...................................38
EVACUARE FUM..................................SUS
DIAMETRU BURLAN (mm):................Ø 120
COMBUSTIBIL:...........................LEMN/CARBUNE
PLITA SI USA.......................................OTEL

Compania a Termo Sistem Engineering SRL a fost înființată în anul 2013 și s-a dezvoltat dintr-un atelier mecanic independent infiintat în anul 1989.

Compania este deținută integral de fondatorii săi. Compania a Termo Sistem Engineering SRL se ocupa în principal cu producția de sobe si seminee pe combustibil solid, sobe de cuarț electrice si diverse produse metalice.

Societatea are sediul în Valjevo in Serbia și are o hala de producție cu o suprafata de 5000 m² în zona industrială a orașului, cu o infrastructură modernă și complet echipata cu utilaje moderne.

Sediul administrativ se afla în centrul orasului Valjevo.

Datorita experientei indelungate și a noilor tehnologii utilizate in fabricarea produselor produsele firmei Termo Sistem Engineering SRL au o calitate deosebita si sunt exportate in mai multe tari.

Compania comercializeaza produsele în Serbia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Croația, Ungaria, România, Polonia si Slovenia.

Compania Termo Sistem depune eforturi deosebite pentru dezvoltarea și îmbunătățirea produselor existente cat și a celor noi prin sistemul de control al calitatii si prin investirea în noi tehnologii precum și formarea personalului.

Compania detine toate certificatele locale și internaționale necesare pentru produsele sale, precum și a tuturor certificatelor de calitate și a siguranței produselor.

Instrucţiuni de instalare şi de utilizare a sobelor pentru combustibil solid
1. Instalarea sobei :
Soba se racordează la un cos cu înălţimea activa—de tiraj—minima de 4,5 m, măsurată pe verticala de la grătarul focarului, pana la ieşirea fumului din cos.

Secţiunea interioara a canalului de fum al coşului trebuie sa fie mai mare, sau cel puţin egala cu secţiunea racordului de evacuare a sobei, dar nu mica de 170 cm² în cazul secţiunii rectangulare a coşului—raportul laturilor fiind de cel mult 1 la 1,5—respectiv 130 cm², în cazul secţiunii circulare a coşului.

Se pot lega la acelaşi cos maximum doua sobe.

Ele se racordează la coşul comun astfel încât distanta—măsurată pe verticala—dintre punctele de racord a celor doua sobe sa fie mai mare de 2 m.

Distanta minima dintre pereţii laterali ai sobei şi elementele de mobilier sau aparatele de uz casnic—frigidere, maşini de spălat etc.—precum şi de elementele de finisaj combustibile—lambriuri de lemn etc.—trebuie sa fie mai mare de 30 cm.

În cazul în care soba se montează pe pardoseli combustibile, ca parchetul sau duşumeaua din lemn, ea se va monta pe o bucata de tabla, cu dimensiunea mai mare decât dimensiunea de gabarit a sobei, cu cel puţin 10 cm în lateral şi în spate, iar în fata cu cel puţin 50 cm.

2. Utilizarea sobei:
Soba de combustibil solid poate fi folosita la arderea lemnului, a brichetelor din rumeguş, a cărbunilor cu putere calorifica mica—lignit, cărbune brun etc.

Ea nu se va utiliza la arderea cocsului şi a cărbunilor cu putere calorifica mare—antracit etc.

Puterea termica nominala a sobei este în funcţie de puterea calorifica a combustibilului utilizat.

La prima utilizare, se va introduce în focar o cantitate mica de combustibil, se va aprinde şi se va face o ardere progresiva, cu o cantitate mica de combustibil.

Culoarea sobei se va stabiliza după prima ardere.

Reglarea arderii se face prin reglarea admisiei aerului de combustie prin regulatorul de admisie a aerului aflat în partea din fata a sobei—pe uşa cenunsarului de obicei—şi prin regulatorul de tiraj aflat in spatele sobei, montat pe racordul de evacuare a fumului din soba.

La aprinderea focului, ambele dispozitive de reglaj trebuie deschise la maxim, pentru a permite evacuarea fumului.

După aprinderea combustibilului, ele pot fi închise treptat, pentru a regla arderea după dorinţa utilizatorului.

3. Întreţinerea sobei:
• Cenusarul se va curata regulat de cenuşa rezultata;
• Focarul sobei se va curata după fiecare ardere de resturile de combustibil nears.
• După fiecare sezon de încălzire se va curata soba, burlanul şi coşul de funingine şi de reziduuri.

 
Alte produse din categorie
-12%
1199.00 lei 
1050.00 lei