Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Senzor de temperatura cu radiofrecventa pentru controler COMPUTHERM B300RF Wi-Fi
Poza Senzor de temperatura cu radiofrecventa pentru COMPUTHERM B300RF Wi-Fi

Senzor de temperatura cu radiofrecventa pentru controler COMPUTHERM B300RF Wi-Fi

Cod produs:   Senzor-temperatura-RF-COMPUTHERM B300RF Wi-Fi
Producator:   COMPUTHERM
Pret vechi:   10900 lei cu TVA
Pret:   8500lei cu TVA
Discount:   22%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Senzor de temperatura cu radiofrecventa pentru controler COMPUTHERM B300RF Wi-Fi

Senzor de temperatura cu radiofrecventa pentru controlerul de temperatura cu radiofrecventa cu conectare la Internet COMPUTHERM B300RF Wi-Fi


DESCRIERE GENERALA:
Senzorul de temperatura cu radiofrecventa, pentru controlerul de temperatura cu radiofrecventa cu conectare la Internet COMPUTHERM B300RF Wi-Fi, masoara temperatura ambientala din locul unde este montat si o transmite controlerului COMPUTHERM B300RF Wi-Fi.


Cu ajutorul controlerului de temperatura cu radiofrecventa conectat la Internet COMPUTHERM B300RF aparatul conectat la acesta (de exemplu o centrala termica pe gaz) poate fi controlat si comandat de la distanta, prin intermediul Internetului. Urmarirea funcţionarii aparatului comandat se poate face printr-un smartphone, o tabletă sau de la un calculator personal (PC).

Acest aparat modern si fiabil este o alegere excelentă pentru toate locuintele dotate cu o conexiune la Internet, deoarece la un preţ atractiv, se poate asigura confortul termic dorit in orice locuinta, prin comanda de la distanta, in timp real.

Prin utilizarea controlerului COMPUTHERM B300RF se reduc costurile cu energia termica si electrica consumata. Cu ajutorul acestui aparat controlul încălzirii locuinţei sau a casei de vacanţă devine posibilă de oriunde şi oricând.

Controlerul de
temperatura conectat la Internet COMPUTHERM B300RF este ideal dacă se utilizează locuinţa în mod aleatoriu, fără un program stabilit în prealabil, dacă pe durata sezonului de încălzire se părăseşte locuinţa pe o durată nedeterminată, sau dacă se doreşte utilizarea casei de vacanţă în perioada sezonului de încălzire.

In toate aceste cazuri, se poate porni si regla in prealabil
instalatia de incalzire, de la distanta, in timp real, astfel incat la sosirea in locuinta sa aveti temperatura de confort dorita.

Senzorul de temperatură al controlerului COMPUTHERM B300RF Wi-Fi comunică cu unitatea centrală prin unde radio (wireless), astfel ca locul de amplasare al senzorului de temperatura se poate schimba dupa dorinta.


Raza de acţiune a senzorului de temperatură este de aproximativ 250 m în spaţiu deschis. Raza de actiune scade in cazul cladirilor cu structura de rezistenta din beton armat, in care semnalul radio este ecranat.

DATE TEHNICE:
Alimentare senzor de temperatură: baterii ALCALINE 2x1,5 V AA (LR6)
Frecvenţa de lucru a senzorului de temperatură: 433 MHz
Raza de acţiune a senzorului de temperatură: aproximativ 250 m în spaţiu deschis


 
Download fisiere atasate pentru Senzor de temperatura cu radiofrecventa pentru controler COMPUTHERM B300RF Wi-Fi
Alte produse din categorie