Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home RADIATOARE/CALORIFERE RADIATOARE ALUMINIU Radiator din aluminiu SOLE 1200
Poza Radiator din aluminiu SOLE

Radiator din aluminiu SOLE 1200

Cod produs:   SOLE 1200
Producator:   RADOX
RADOX
RADOX

Video prezentare firma RADOX:

Compania RADOX este marca româneascã lider in producţia de radiatoare de design şi de baie, fondatã de dl. Cornel Rosu în anul 1993, în Bucureşti. Compania are doua fabrici de productie cu o suprafata de 47.000 m² şi 300 de angajaţi.

Compania RADOX realizeaza toata producţia sa de radiatoare şi convectori complet in fabricile sale. Firma este dotata cu propria instalaţie de cromare şi de vopsire în camp electrostatic, ceea ce garanteazã controlul calitaţii finisajului pe tot parcursul procesului de fabricaţie.

Pentru a realiza radiatoare din inox de calitate superioarã, firma RADOX foloseste oţel inoxidabil 304. Dupã 25 de ani de investiţii şi de creştere constantã, marca RADOX este prezentã în peste 35 de ţãri din întreaga lume, printr-o reţea de reprezentanţe exclusive şi distribuitori atenţi selectaţi.

Continuând dezvoltarea sub conducerea familiei Rosu, firma RADOX distribuie radiatoarele şi convectorii, în principal în Europa, dar şi în Australia şi Noua Zeelandã, precum şi în ţãri din Asia, Africa, America de Nord şi de Sud. Scopul companiei RADOX este de a construi relații bune cu toti clientii prin fabricarea și comercializarea unor produse eficiente şi inovatoare.

Firma ofera o garanție de 10 ani pentru toate produsele sale si este certificata conform cerinţelor standardelor internaţionale ISO 9001 şi ISO 14001 de cãtre SRAC / IQNET.


Pret vechi:   14100 lei cu TVA
Pret:   13700lei cu TVA
Discount:   2%
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Radiator din aluminiu SOLE 1200

Radiator din aluminiu SOLE 1200


Radiatorul din aluminiu SOLE este un radiator cu un design elegant de culoare alba. Acest radiator poate fi utilizat in instalatiile de incalzit utilizand agent termic apa calda si in instalatiile de incalzit cu abur cu temperatura maxima de 110°C. Presiunea de lucru maxima este de 6 bari. Acest radiator poate fi instalat in instalatii de incalzire care utilizeaza tevi din otel, din cupru, sau din materiale plastice.

Radiatorul din aluminiu SOLE are un randament ridicat de transfer al caldurii cat si siguranta mare in utilizare. De asemenea acest radiator are durata mare de viata, datorita materialul din care este confectionat precum si datorita stratului de protectie dublu si al lacuirii cu pudra epoxidica ceea ce garanteaza un finisaj de calitate si durabil.

Montarea radiatoarelor se va face prin respectarea urmatoarelor distante minime de montaj: 3 cm de la perete, 10 cm de la podea, 10 cm de la pervazul ferestrei. Pentru a evita zgomotul cauzat de dilatarea radiatorului se recomanda utilizarea mansoanelor de plastic montate pe consolele de sustinere.
NOTA: Este interzisa utilizarea de produse abrazive pentru curatarea radiatorului.

DATE TEHNICE:
Tip radiator: SOLE Model: 1200
Putere termica: 254 W/element
Culoare alba (RAL 9010)
Latime: 80 mm
Inaltime: 1244 mm
Distanta intre axe: 1200 mm
Racorduri tur/retur: Ø 1"
Greutate/element: 1,93 kg
Continut de apa: 0,60 litri/element

MODELE DISPONIBILE:
SOLE 1000
SOLE 1200
SOLE 1400
SOLE 1600
SOLE 1800
SOLE 2000

NOTA: Pretul afisat este pentru un element de radiator. Radiatoarele se livreaza asamblate si sunt ambalate in folie de plastic.

 
Download fisiere atasate pentru Radiator din aluminiu SOLE 1200
Alte produse din categorie