Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home RADIATOARE/CALORIFERE RADIATOARE ALUMINIU Radiatoare din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP
Poza Radiator din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP

Radiatoare din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP

Cod produs:   761070010
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   7100 lei cu TVA
Pret:   7000lei cu TVA
Discount:   1%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Radiatoare din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP

Radiatoare din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP


Radiatoarele din aluminiu FERROLI NEREOS 700 HP sunt corpuri de încălzire din aluminiu obÈ›inute prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu si sunt proiectate astfel incat sa imbunatateasca transferul termic convectiv prin marirea suprafetei aripioarelor convectoare care transfera caldura de la agentul termic la mediul ambiant.

Aliajul de aluminiu special din care sunt confectionate aceste radiatoare are o inertie termica scazuta si astfel reduce timpul necesar instalatiei de incalzire pentru a atinge performantele optime, ofera o rezistenta ridicata la coroziune si are o greutate mica, ceea ce faciliteaza montajul. Asfel, performantele imbunatatite si inertia termica scazuta a acestui nou model de radiator de aluminiu Ferroli asigura transferul rapid a caldurii continute in agentul termic la mediul ambiant.

Radiatoarele din aluminiu FERROLI NEREOS 700 HP sunt compuse din elemente imbinate cu niple si probate hidraulic la presiunea de 9 bar, atat individual cat È™i în bloc.

Radiatoarele din aluminiu FERROLI NEREOS 700 HP se livreaza în blocuri de câte 10 elementi, ambalate în folie de plastic È™i ulterior în cutii de carton. Sunt vopsite standard alb RAL 9010 prin anaforeză cu pulberi epoxidice polimerizate în cuptor la temperatura de 200°C.

Rezistenta sporita la coroziune creste considerabil durata de viata a radiatoarelor NEREOS. Fiecare radiator este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C si trebuie sa treaca de o dubla proba hidropneumatica de presiune, intai individual si apoi in bloc. Radiatoarele sunt supuse de asemenea unui control meticulos al grosimii si celorlalte dimensiuni.

Racordurile sunt de Ø 1", permitand legarea directa a robinetelor atat in sistemele clasice, cat si in cele monotub, eliminand necesitatea reductiilor si diminuand timpul necesar montajului.

Dimensiunile reduse (posibile datorita performantelor termice imbunatatite) si linia sobra si eleganta confera radiatoarelor NEREOS caracteristici de aspect si design care le permit sa se integreze perfect in orice stil de amenajare a interiorului locuintei.

DATE TEHNICE:
Presiune maximă de lucru 16 bar.
Viteză recomandată de circulație a agentului termic 0,6 m/s
Putere termică nominala pe element conform UNE EN 442:
ΔT = 50°C = 125,72 W
ΔT = 60°C = 159,16 W
Continut de apă intr-un element: 0,354 litri
Radiatoare din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP


Dimensiuni de gabarit:
A = 681,5 mm
B = 600 mm
Racorduri tur/retur: Ø 1"

MODEL DISPONIBIL:
761070010 NEREOS 700 HP


NOTA: Pretul este pe element de radiator. Radiatoarele se livreaza in blocuri de 10 elementi, ambalate in folie de plastic si intr-o cutie de carton.

 
Download fisiere atasate pentru Radiatoare din aluminiu Ferroli Nereos 700 HP
Alte produse din categorie