Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home STATII DE DEDURIZARE Dedurizator EcoWater COMFORT 500 EcoMulti
Poza Dedurizator EcoWater COMFORT 500 EcoMulti

Dedurizator EcoWater COMFORT 500 EcoMulti

Cod produs:   7355561EBY
Producator:   ECOWATER SYSTEMS
ECOWATER SYSTEMS
ECOWATER SYSTEMS

EcoWater Systems este o firma din SUA infiintata in anul 1925, care este la ora actuala una din cele mai mari producatoare de sisteme de tratare a apei din lume și ofera o linie completă de echipamente de tratare a apei pentru uz rezidential, comercial și industrial.

EcoWater Systems este o companie membră a Grupului Marmon, o companie internațională cu peste 180 de companii de producție și servicii autonome și o filială a companiei Berkshire Hathaway.

Firma EcoWater Systems are peste 500 de dealeri autorizați EcoWater in întreaga lume, cu experienta bogata in tratarea apei, care va vor oferi un sistem ecologic de tratare a apei pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.


Pret vechi:   7.15600 lei cu TVA
Pret:   6.94500lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Dedurizator EcoWater COMFORT 500 EcoMulti

Dedurizator EcoWater COMFORT 500 EcoMulti


Dedurizatorul EcoWater COMFORT 500 EcoMulti este echipament de dedurizare a apei automat, prevazut cu un sistem de regenerare automata a stratului de dedurizare cationic. Echipamentul face parte dintr-o gama noua de dedurizatoare EcoWater, cu interfata simplificata, fara prea multe date afisate, extrem de usor de pus in functiune si de exploatat, cu consumuri mici de sare pentru regenerarea filtrului de dedurizare, comercializate sub denumirea de COMFORT.

Acest dedurizator dispune de un cap brevetat, comandat electronic, rezistent la fluctuaţiile mari ale presiunii şi la calitatea mai slabă a apei din reteaua de alimentare. De asemenea, el este dotat cu o butelie multistrat, pentru pat filtrant, întărită cu fibră de sticlă, rezistentă la coroziune şi la presiunea ridicată a apei din reteaua de alimentare.


BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:


Dedurizatorul EcoWater COMFORT 500 EcoMulti:
• Reduce fierul, manganul, duritatea, amoniul
• Model compact tip cabinet; bypass cu conexiune intrare/iesire apa Ø 1"
• Regenerare automata, volumetrica si proportionala
• Autonomie mare de functionare
• Functionare cu rezervor de sare uscat
• Control cu microprocesor

Strat filtrant monosferic de înaltă performanţă, a cărui durata de viaţă este calculată pentru mai mulţi ani. Supapă de saramură care controlează debitului de apă spre şi dinspre rezervorul de saramură, este echipată cu protecţie de preaplin.


Distribuitorul inferior este de constructie speciala si este brevetat EcoWater. El foloseşte presiunea apei pentru procesul de regenerare şi de spălare a stratului filtrant. Ca urmare, stratul filtrant funcţionează la performanţa maximă.

Echipamente verificate şi de renume, fabricate de cel mai mare producător de dedurizatoare de apă casnice din lume, disponibile la companiile partenere autorizate. Soluţii inteligente şi brevetate, care garantează fiabilitatea in functionare precum si siguranţa şi comfortul pentru utilizator.

Sistem unic de control si automatizare a functionarii pentru a asigura funcţionarea eficientă a echipamentului şi a creşterii comfortului pentru beneficiar. Un consum foarte redus de apă (2%) şi de sare pentru regenerare.

COMFORT
Este unul dintre cele mai ieftine în exploatare dedurizatoare de pe piaţa europeană. Consumă până la 50% mai puţine materiale consumabile în timpul regenerării stratului filtrant, în comparaţie cu dedurizatoarele de apă convenţionale de la alti producatori.

Fiabilitatea şi funcţionarea fără avarii sunt susţinute de mii de utilizatori mulţumiţi.

DATE TEHNICE:
Consumul de sare pentru regenerare 1.2 – 3.8 kg
Consumul de apă pentru regenerare exprimat īn % de apă dedurizată între regenerări cu utilizarea capacităţii totale de schimb ionic şi dedurizarea de apa cu duritate de 17dH până la zero grade duritate, este de 3%.
Debitul maxim recomandat 1.2 m³/h
Căderea de presiune la debitul maxim 0,97 bari
Presiune de lucru 1,4 – 8,6 bari
Temperatura apei 4 – 49 °C

DIMENSIUNI DE GABARIT:
Inaltime totala = 114 cm
Latime = 35.5 cm
Adancime (fata-spate) = 51 cm

FURNITURA DE BAZA INCLUDE:
• by-pass cu surub de amestec pentru reglare duritate reziduala apă tratată
• transformator 220V/50Hz pentru alimentarea electrica
• furtun de racordare a dedurizatorului la preaplin/regenerare
• set accesorii (2 cleme, 2 O-ring-uri, 2 coliere, manson si cot preplin)
• manual de utilizare international, inclusiv limba romana
• certificat de calitate, garantie si service 24 de luni
• tester de duritate cu picaturi

GARANTIA este de 2 ani, cu posibilitate EXTINDERE GRATUITA cu inca 12 luni.

INSTRUCTIUNI DE MONTARE, DE PUNERE IN FUNCTIUNE SI DE UTILIZARE:
Alimentarea electrica se va face numai folosind transformatorul din furnitura (primar 220VAC +/-10%, 50Hz/secundar 24VAC, 10VA). Echipamentul se va amplasa in locuri fara umiditate si se va alimenta numai prin priza cu protectie la suprasarcini sau stabilizator de tensiune. Pentru o functionare corecta a echipamentelor este necesara  determinarea duritatii apei si utilizarea doar de sare pastilata pentru dedurizare. Echipamentul se va utiliza in locuri fara risc de inghet, se va evita instalarea direct in razele soarelui, caldura excesiva cauzata de soare poate provoca distorsionarea sau alte deteriorari ale componentelor. Dedurizatorul EcoWater este recomandat pentru dedurizarea de apa filtrata si cu temperaturi sub 35°C.

Montajul si punerea in functiune pot fi efectuate de catre utilizator sau o firma specializata de instalatii, fara ca garantia sa fie conditionata de acest lucru. Este destinat exclusiv dedurizarii apei a carei calitate este cunoscuta.

Producator: EcoWater Systems LLC, SUA

VERSIUNI DISPONIBILE:
EcoWater COMFORT 500 EcoMulti


 
Alte produse din categorie