Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home TERMOSTATE AMBIENTALE CU SI FARA FIR WIFI WIRELESS Cronotermostat electronic programabil cu fir ALBATROS
Poza Cronotermostat electronic programabil cu fir ALBATROS

Cronotermostat electronic programabil cu fir ALBATROS

Cod produs:   T.007.24
Producator:   ANTARES
ANTARES
ANTARES

ANTARES este o organizatie de întreprinderi distribuite în întreaga Europa sub marca comerciala "Antares for water&fire", cu obiectivul comun de a produce si distribui produsele sale într-o sinergie puternica, în scopul de a oferi cel mai bun raport între calitate si pret.

Organizatia are peste douazeci de ani de experienta în distributia de produse pentru instalatii de incalzire si tehnico-sanitare destinate pentru instalatori specializati, institutii publice si angrosisti.

Înca de la infiintare, firma ANTARES a aratat o rata de crestere constanta, iar în ultimii ani a cucerit piata europeana prin calitatea si pretul accesibil al produselor sale. Firma ANTARES a investit puternic în cercetarea si dezvoltarea mediului de afaceri intr-o formula moderna, rationala si competitiva, fapt care a permis sa depaseasca diversele bariere teritoriale si de piata. In prezent firma este capabila sa raspunda rapid la nevoile unei baze mari clienti si este deschisa pentru afaceri si pe piata globala.


Pret vechi:   20100 lei cu TVA
Pret:   19500lei cu TVA
Discount:   2%

Completati campurile marcate!

 
Descriere Cronotermostat electronic programabil cu fir ALBATROS

Cronotermostat electronic programabil cu fir ALBATROS


Combinatie de ceas programabil si termostat electronic cu 2 niveluri de temperatura reglabile si selectionabile. Functionare cu baterii 2 x "AA-". Selector cu 4 functii: automat, manual diurn, manual nocturn si oprit cu functie anti-înghet. Contact releu în deviatie SPDT 8(2)A - 250 VAC. Dotat cu LED pentru semnalarea bateriei descarcate. Adecvat si pentru comanda aparatelor de aer conditionat.


Termostatul ALBATROS va porni si va opri sistemul dumneavoastră de încălzire sau de climatizare in functie de temperatura si programul stabilita de dumneavoastră.

Reguli generale de siguranță:
A se folosi în conformitate cu reglementările europene È™i naÈ›ionale. Pentru uz în spaÈ›ii închise. MenÈ›ineÈ›i produsul perfect uscat. Acest produs trebuie instalat de către o persoană competentă în concordanță cu reglementările europene È™i naÈ›ionale.

ATENTIE!
DeconectaÈ›i întotdeauna aparatele de la reteaua de curent alternativ de 230V AC înainte de instalare sau inainte de a face orice fel de modificări!

 
Alte produse din categorie