Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE PELETI Centrala termica pe peleti CalorCaldaie ECOGEN 40 40 kW
Poza Centrala termica pe peleti CalorCaldaie ECOGEN - Livrarea gratuită

Centrala termica pe peleti CalorCaldaie ECOGEN 40 40 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   ECOGEN 40
Producator:   CALORCALDAIE
CALORCALDAIE
CALORCALDAIE

De mai bine de 38 de ani, marca CalorCaldaie ocupă un loc important în domeniul proiectării si fabricarii de centrale termice pentru uz casnic È™i industrial, realizate în Fabrica Filli Montresoro din Italia-Verona.

Compania Calorcaldaie a fost infiintata in anul 1982 de catre Giovanni Giuseppe Montresoro in orasul Verona, din Italia. Primele centrale termice produse de catre firma au fost pe centrale termice pe combustibil gazos, lichid și lemn de foc pentru uz casnic. Dupa dezvoltarea firmei, incepand din anul 1993, s-a trecut si la fabricarea centralelor termice cu capacitati termice mari, pentru uz industrial.

La ora actuala, firma CalorCaldaie, produce centrale termice conforme cu toate standardele europene, intr-o gamă diversificată, care satisface cerinÈ›ele tuturor celor care îÈ™i doresc produse de calitate, de ultima generaÈ›ie, cu o durata de viață îndelungată, siguranță în funcÈ›ionare È™i costuri de întreÈ›inere reduse.


Pret vechi:   21.60000 lei cu TVA
Pret:   21.45000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   40

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe peleti CalorCaldaie ECOGEN 40 40 kW

Centrala termica pe peleti CalorCaldaie ECOGEN 40 40 kW


DESCRIERE GENERALA:
Centrala termica CalorCaldaie ECOGEN este o centrala termica pe peleti complet automatizata. Automatizarea centralei comanda aprinderea peletilor, dozarea si arderea lor. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare care comanda aprinderea peletilor, reglarea cantitatii de peleti trimisa la arzatorul de peleti, precum si debitul de aer de combustie necesar arderii peletilor. Acest proces se efectueaza in functie de parametrii setati de catre utilizator si de necesarul de caldura a instalatiei de incalzire.

Peletii sunt transportati din rezervorul de peleti spre arzatorul de peleti printr-un snec de peleti montat in rezervorul de peleti. Cantitatea de peleti dozata creste odata cu cresterea necesarului de caldura si scade odata cu scaderea lui. Reglarea cantitatii de peleti dozata la arzator se face prin modificarea turatiei motorului de actionare a snecului de peleti.

APRINDERE AUTOMATÄ‚:
Aprinderea peletilor in arzatorul de peleti al centralei termice se face cu o rezistenta electrica ceramica. Rezistenta electrica ceramica are o temperatura de lucru de doua ori mai mare decat rezistentele electrice clasice, confectionate din metal. Datorita acestui fapt, aprinderea peletilor se face mult mai rapid si cu o economie de energie electrica. In acelasi timp, rezistentele electrice de aprindere ceramice, sunt mult mai durabile si mai fiabile decat rezistentele electrice metalice clasice si rezista mult mai bine la oxidare si la coroziune.
 
REGLAREA ARDERII:
Controlul arderii, respectiv al debitul de aer de combustie necesar arderii peletilor, este optimizat folosind un algoritm de modulare si se realizeaza prin reglarea turatiei ventilatorului de aer in functie de necesarul de caldura din instalatia de incalzire. Modificarea turatiei ventilatorului si implicit a debitului de aer de combustie este corelata cu cantitatea de peleti dozata la arzator, astfel incat sa se asigure o ardere completa a peletilor cu reziduuri putine si cu un continut redus de noxe in gazele arse.
      
VENTILATOR:
Ventilatorul de aer de combustie a centralei termice pe peleti ECOGEN este amplasat in spatele centralei termice si este un ventilator de tip exhaustare, cu rotor dublu (pentru extragerea fumului ÅŸi pentru racirea motorului) din otel inoxidabil rezistent la temperaturi ridicate. Acest ventilator puternic si performant asigura o ventilatie optima, cu un consum redus de combustibil si cu un randament ridicat.
 
PANOU DE COMANDA:
Automatizarea electronica de ultima generatie a centralei termice este usor de exploatat si asigura o gestionare optima a functionarii centralei termice, in functie de puterea termica necesara in instalatia de incalzire. Automatizarea controleaza si functionarea a trei pompe de circulatie agent termic: pompa de circulatie pentru instalatia de incalzire, pompa de anti-condens si pompa de agent termic primar pentru prepararea apei calde de consum menajer.

BUNCAR DE PELETI:
Buncar de peleti STANDARD:
Dimensiuni de gabarit: 300x800x1200 mm
Capacitate: 130 kg

GARANÈšIE:
Centrala termica ECOGEN are garantie de 5 ani pentru corpul centralei termice si de 2 ani pentru echipamentele electrice, de automatizare si piesele ceramice refractare.

DATE TEHNICE:
Denumire: Calor ECOGEN 40
Putere termica nominala: 40 kW
Racorduri tur/retur instalatie: Ø 1 1/2";
Racord la cosul de fum: Ø 150 mm;
Continut de apa din centrala: 90 litri
Dimensiuni de gabarit: 650x1300x1620 mm
Greutate: 330 kg

FURNITURA STANDARD INCLUDE:
- Centrala termica pe peleti ECOGEN;
- Arzator de peleti;
- Snec de peleti cu servomotor;
- Buncar de peleti STANDARD 130 kg

MODELE DISPONIBILE:
Calor ECOGEN 20 - 20 kW
Calor ECOGEN 30 - 30 kW
Calor ECOGEN 40 - 40 kW
Calor ECOGEN 50 - 50 kW
Calor ECOGEN 70 - 70 kW

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe peleti CalorCaldaie ECOGEN 40 40 kW
Alte produse din categorie