Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE PE LEMNE CU GAZEIFICARE Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW
Poza Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   V15A028
Producator:   VIESSMANN
VIESSMANN
VIESSMANN

Video centenar Viessmann 1917 ÷ 2017:

 

Compania Viessmann este liderul din Germania în domeniul instalatiilor de încălzire, de aer conditionat, de refrigerare si al instalatiilor solare. InfiinÈ›ată în anul 1917 în Germania ea se remarca prin traditia calitatii a tuturor produselor sale. In anul 2017 compania Viessmann a sarbatorit 100 de ani de la infiintarea ei si realizează în prezent o cifră de afaceri de 2,37 miliarde Euro È™i numără în jur de 12.100 de angajaÈ›i cu inalta pregatire profesionala.

Orientarea internaÈ›ională a firmei Viessmann este concretizata prin cele 22 de fabrici amplasate în 11 È›ari, precum si prin reprezentanÈ›ele comerciale aflate în 74 de È›ari de pe tot cuprinsul globului. Exportul reprezintă 55% din totalul cifrei de afaceri a companiei Viessmann.


Pret vechi:   19.35000 lei cu TVA
Pret:   19.20000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   30

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW

Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW


Vitoligno 150-S este o centrala termica pe lemn cu gazeificare, compacta si adecvata atât pentru o funcÈ›ionare în regim monovalent cât È™i în regim bivalent (în combinatie o sursa de caldura solara, respectiv cu o centrala termica pe gaz sau pe combustibil lichid).

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
- Domeniul de modulare 1:2, ceea ce permite adaptarea instalației de incalzire la necesarul de caldura al cladirii;
- Sistem de automatizare cu afisaj intuitiv cu ecran retroiluminat;
- Ardere optimizată prin reglajul combustiei pe baza de sondă Lambda;
- Ventilator de evacuare a gazelor arse care conferă o înaltă siguranță în exploatare;
- Cameră de gazeificare voluminoasă ceea ce asigură, un timp de ardere îndelungat si timp indelungat dintre doua incarcari cu combustibil;
- Consum redus de energie electrică;
- Reglare comodă direct de pe un smartphone prin intermediul unei aplicații Viessmann.

Datorită volumului mare al camerei de gazeificare (încărcare) avem intervale de timp lungi între doua alimentări succesive È™i un timp îndelungat de ardere completă. Vitoligno 150-S poate fi alimentat cu bucăți de lemn cu lungimea de până la 56 cm.

Sistemul de exhaustare a gazelor arse, previne evacuarea gazelor în încăpere în timpul realimentărilor cu lemn. DirecÈ›ia de deschidere a uÈ™ii de alimentare poate fi aleasă în funcÈ›ie de configuraÈ›ia È™i dimensiunile încăperii, astfel încât să se poată realiza o optimizare a spaÈ›iului incaperii centralei termice, cum ar fi în cazul amplasării centralei termice într-un colÈ› al incaperii centralei termice.

AUTOMATIZARE INTELIGENTA CU POSIBILITATE DE COMANDA DE LA DISTANTA:
Cu ajutorul unei aplicaÈ›ii Viessmann App puteÈ›i acum să va faceÈ›i setările instalaÈ›iei termice in mod comod prin intermediul unei tablete sau a unui smartphone de oriunde. Prin intermediul interfetei de comunicare pentru supravegherea ÅŸi controlul de la distanţă a instalaÅ£iei de încălzire prin internet VIESSMANN VITOCONNECT 100, Typ OPTO1 (care est accesoriu optional si se poate comanda separat) utilizatorul poate să porneasca, sa opreasca, sa regleze parametri si sa supravegheze functionarea in timp real a centralei termice VIESSMANN VITOLIGNO 150-S, in mod direct de pe dispozitivul mobil preferat.

AUTOMATIZARE ECOTRONIC 100
Sistemul de automatizare Ecotronic 100 impresionează prin simplitate si modul de utilizare intuitiv. Pe ecranul retroiluminat sunt afiÈ™ate toate informaÈ›iile necesare utilizatorului prin intermediul unor simboluri. Chiar È™i nivelul de incărcare al rezervorului tampon (puffer) este reprezentat în bara de simboluri de pe display.

TEHNICA DE SISTEM VIESSMANN
Întregul este mai mult decât suma părÈ›ilor sale. Conform acestei filozofii, firma Viessmann oferă echipamente de incalzire individuale care pe langa faptul ca îndeplinesc standardele înalte de calitate, de fiabilitate È™i de eficiență sunt concepute si executate ca sa functioneze impreuna. Toate produsele Viessmann sunt proiectate ca parte a unui concept global de potrivire, asfel incat toate componentele se completează unul pe altul. Prin interactiunea perfecta a componentelor sistemului de incalzire si de preparare apa calda de consum menajer integrat se creează potenÈ›ialul maxim al tehnologiei inovatoare Viessmann.

Tehnica de sistem Viessmann include tot ceea ce este necesar pentru o încălzire fiabilă È™i economică. Unitatea de comandă Vitotronic cu telecomandă wireless, boilerele Vitocell pentru un confort optim în prepararea apei calde menajere ÅŸi sistemele solare de înaltă calitate, precum ÅŸi suportul tehnic excelent duc la fiabilitate ridicata in functionare si economii in costurile de exploatare.

VERSIUNI DISPONIBILE:
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 23 kW
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 30 kW
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 35 kW
VIESSMANN VITOLIGNO 150-S 45 kW 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe lemn cu gazeificare Viessmann Vitoligno 150-S 30 kW
Alte produse din categorie