Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET 25FC
Poza Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET 25FC

Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET 25FC

Cod produs:   ECOPKC101P
Producator:   ARCA
ARCA
ARCA

Video prezentare firma ARCA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARCA este o firma cu capital privat din Italia specializata in productia de cazane pe combustibili solizi cu gazeificare, de centrale termice pe motorina si centrale termice pe gaz.
...
Productia centralelor termice murale este certificata incepand inca din anul 1998 cu randament energetic de 3 stele, cu 7 ani mai repede decit Normativa europeana introdusa in Italia cu Dl 192 din 19/08/2005.
...
Produsele firmei sunt comercializate in toata lumea. Firma are produsele omologate inclusiv in Statele Unite ale Americii.


Pret vechi:   3.23400 lei cu TVA
Pret:   3.14000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   25

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET 25FC

Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET 25FC


DESCRIERE GENERALA:
Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET FC este o centrala termica murala cu tehnologie digitală, echipata cu două schimbătoare de caldura pentru încălzire, ceea ce asigura maximizarea eficienței termice și un schimbator de caldura pentru prepararea apei calde pentru consum menajer (acm).

DATE TEHNICE:
Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET FC realizeaza incălzirea și producția de apă caldă menajeră. Modulație electronică integrată. Funcția antigel. Randament până la 108,7%. Putere termica nominala 25 kW. Dimensiunile de gabarit ale centralei termice sunt: 720x400x300 mm. Centrala termica ARCA POCKET FC este centrala termică cu cele mai mici dimensiuni de gabarit comparativ cu centralele termice de aceeasi putere termică.

Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET FC constă din urmatoarele echipamente principale:
• sistem de combustie echipat cu două schimbătoare: unul primar pentru schimbul de căldură sensibil și unul secundar pentru preluarea căldurii latente de vaporizare a vaporilor de apa din gazele de ardere.
Schimbătorul primar este confectionat din cupru, cu eficiență ridicată pentru schimbul de temperatură înaltă la contactul cu flacăra, cu un singur flux de circulatie pentru a preveni depunerile și rupturile rezultate în urma supraîncălzirii;
Schimbătorul secundar (condensator): din aliaj de aluminiu pentru schimbul la temperatură scăzută, în flux paralel pentru a garanta pierderi de presiune reduse și debite mari, cu grosime mare pentru rezistență maximă împotriva coroziunii si eficienta deosebita la transfer termic.
• circuit pentru eliminarea condensului, inclusiv sifon și țeavă  flexibilă de drenaj;
• Schimbător de caldura cu placi, agent termic/apa caldă, pentru producerea apei calde menajere confectionat din oțel inoxidabil 316L cu 16 plăci;
• Unitate hidraulică (grup hidraulic) confectionata din oțel si alamă, cu robinet de încărcare redus și by-pass de serie;
• Supapă hidraulică cu 3 căi din alamă, cu regulator automat de debit încorporat, pompă de circulație cu
turatie variabilă, cu separator de aer încorporat, întrerupător de presiune absolută pentru circuitul primar. Supapa de siguranța a circuitului primar este de 3 bari;
• Furtun de racordarea la canalizare a instalației precum și robinet pentru umplerea sistemului;
• Vas de expansiune cu membrană de cauciuc cu volum de 7,5 litri, cu preincarcat și manometru de 1,0 bar;
• Placă electronică cu microprocesor cu modulare continuă a flăcării cu 2 senzori pentru încălzire și unul pentru circuitul sanitar cu control P.I.D., cu domeniu de modulație:
- selectarea intervalului de temperatură pentru încălzire 30-85 °C (setare standard);
- selectarea intervalului de temperatură pentru apa caldă sanitară 30-60 °C (setare standard);
• aprindere electronică cu controlul ionizării;
• sistem de autodiagnosticare cu afișarea stării de funcționare și a anomaliilor prin afișare digitală pe ecran cu cristale lichide retroiluminat;
• memorarea ultimelor 10 anomalii care s-au produs;
• funcția de anti-îngheț pe încălzire;
• sistem de anti-blocare a pompei de circulație;
• funcția de curățare a tubulaturii de evacuare de gazele arse;
• posibilitatea conectării a cronotermostatului si a sondei de temperatura exterioară;
• Gradul de izolație electrică IPX4D;
• Marcaj CE;
• Clasificarea performanței energetice: ****
• instalare internă: aparat tip C12-C32-C42-C52.

Pentru instalarea corectă a centralei termice pe gaz in condensatie ARCA POCKET FC este obligatorie utilizarea tubulaturii de evacuare originale ARCA. Firma ARCA oferă de asemenea, o versiune din polipropilenă pentru tubulatura de evacuare, cu o rezistență la temperatură de 120 °C in regim continuu de functionare.
 
MODELE DISPONIBILE:
- POCKET 25 F C cu putere termica nominala de 25 KW versiune combi cu preparare acm;
(cod. met: ECOPKC101P;  cod. gpl: ECOPKC151P)


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz in condensatie ARCA POCKET 25FC
Alte produse din categorie