Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE GAZ CENTRALE TERMICE PE GAZ IN CONDENSATIE Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 120
Poza Centrala termica pe gaz in condensatie FERROLI FORCE W

Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 120

Cod produs:   0MDLEAWA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   18.39300 lei cu TVA
Pret:   17.85800lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   120
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 120

Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 120


Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W este o centrala termica in condensare de mare putere, "numai incalzire", de concepţie avansată, dotata cu tehnologie de avangardă, cu nivel ridicat de fiabilitate şi calitate constructivă.

Centrala termica pe gaz FORCE W este un generator termic pentru încălzire, cu preamestec şi condensare cu randament foarte ridicat şi cu emisii foarte reduse de noxe, care funcţionează cu gaz natural sau gaz petrolier lichefiat şi este dotat cu un sistem de control cu microprocesor.

Corpul centralei este alcătuit dintr-un schimbător de căldură din aluminiu şi dintr-un arzător cu preamestec, din oţel, dotat cu aprindere electronică si controlul flăcării prin ionizare, cu ventilator cu turatie modulantă şi vana de gaz modulantă.

Centrala termica FORCE W este prevazuta cu un panou de comanda digital performant ce poate comanda pompa de circulatie agent termic pentru incalzire, pompa de injectie (circuit centrala termica-butelie butelie de ameste, daca exista) si pompa de pentru boilerul de preparare apa calda menajera (acm).

OPȚIONAL: se poate gestiona prioritar prepararea apei calde menajere (acm) cu boiler extern, prin intermediul unui kit format din pompă de circulație și senzor de temperatură boiler.

Automatizarea centralei termice FORCE W are incorporata posibilitatea de cascadare de până la 6 centrale termice de acelasi tip, fara regulator electronic extern, cu o putere termica maxima a grupului de centrale termice conectate in cascada de 900 kW. (FORCE W 150 x 6 = 900 kW)

Centrala termica FORCE W se poate instala in exterior, in spatii partial protejate, cu temperatura ambientala minima de pana la - 5°C (fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet).

VERSIUNI DISPONIBILE:
0MDLAAWA FORCE W 60 - 60 kW
0MDLCAWA FORCE W 80 - 80 kW
0MDLDAWA FORCE W 99 - 99 kW
0MDLEAWA FORCE W 120 - 120 kW
0MDLFAWA FORCE W 150 - 150 kW

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz FERROLI FORCE W 120
Alte produse din categorie