Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Centrala termica pe gaz ARCA PIXEL 25F

Centrala termica pe gaz ARCA PIXEL 25F

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   ECOPX101P2
Producator:   ARCA
ARCA
ARCA

Video prezentare firma ARCA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARCA este o firma cu capital privat din Italia specializata in productia de cazane pe combustibili solizi cu gazeificare, de centrale termice pe motorina si centrale termice pe gaz.
...
Productia centralelor termice murale este certificata incepand inca din anul 1998 cu randament energetic de 3 stele, cu 7 ani mai repede decit Normativa europeana introdusa in Italia cu Dl 192 din 19/08/2005.
...
Produsele firmei sunt comercializate in toata lumea. Firma are produsele omologate inclusiv in Statele Unite ale Americii.


Pret vechi:   2.89600 lei cu TVA
Pret:   2.87000lei cu TVA
Discount:   0%
Putere termica nominala [kW]   25
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz ARCA PIXEL 25F

Centrala termica pe gaz ARCA PIXEL 25F


DESCRIERE GENERALA:
• Centrală termica murală pe gaz, analogică cu microprocesor şi autodiagnoză.
• Aprindere electronică.
• Modulare electronică integrală.
• Funcţie antiinghet.
• Încălzire şi preparare apă caldă sanitară.
• Dimensiuni de gabarit: 700x400x260 mm
• Dispozitive de siguranţă la supratemperatura, la suprapresiune, la lipsa de presiune apa etc.
 
Centrala termică murală ARCA PIXEL 25 F este o centrală termică murală pe gaz cu tiraj forțat, cu funcționare pe gaz metan sau combustibil petrolier lichefiat (GPL), pentru încălzire și prepararea apei calde menajere. Cu dimensiuni de gabarit reduse 700x400x260 mm, această centrala termică este cea mai compactă centrală termică existentă pe piata.

Modularea continuă a puterii de ardere, atât pentru circuitul de încălzire, cât și pentru cel de apă caldă sanitară, precum și pornirea electronică garantează un confort sporit pentru utilizator.

Funcția de autodiagnoză permite vizualizarea pe ecranul cu cristale lichide retroiluminat a tuturor codurilor de avarie si astfel se asigură monitorizarea functionarii si facilitarea service-ului si a intretinerii centralei termice. Microprocesorul memorează ultimele 10 avarii aparute in timpul functionarii centralei termice, permitand astfel o diagnoza corecta si exhaustiva a tuturor defectiunilor aparute, pe o perioadă indelungată a functionării centralei.


Acest lucru este foarte util in cazul in care centrala termica este revândută si noul proprietar dorește să cunoască istoria reparatiilor efectuate.

Pe lângă detectarea digitală a presiunii agentului termic din instalatie, centrala termică ARCA PIXEL dispune si de afisarea analogică a presiunii, ceea ce permite încărcarea cu apa sistemului de incalzire chiar și pe șantierele de construcții unde nu există inca alimentare cu energie electrică. Toți parametri de funcționare pot fi reglați din exterior fără a fi necesară demontarea capacului centralei termice.

GRUP HIDRAULIC DIN ALAMĂ CU VANĂ CU 3 CĂI ACTIONATA ELECTRIC CU SERVOMOTOR:
Grupul hidraulic este realizat prin monofuziune din alamă si este dotat cu robinet de încărcare cu debit redus și by-pass de serie din alama. Soluția cu vană cu 3 căi actionata electric realizează pe lângă un consum electric redus si un control mai rapid al funcției anti-îngheț, precum și livrarea apei calde de consum chiar si la cereri foarte mici.

Schimbatorul de caldura secundar este confectionat din oțel inoxidabil si are 12 plăci si asigura un debit mare de apa calda la temperatura dorita de beneficiar. De asemenea, schimbatorul de  caldura are o rezistență remarcabilă la depunerile de calcar.


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz ARCA PIXEL 25F
Alte produse din categorie