Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza Centrala termica pe gaz ARCA ECOFAST

Centrala termica pe gaz ARCA ECOFAST 32F

Cod produs:   ECO0105P2
Producator:   ARCA
ARCA
ARCA

Video prezentare firma ARCA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARCA este o firma cu capital privat din Italia specializata in productia de cazane pe combustibili solizi cu gazeificare, de centrale termice pe motorina si centrale termice pe gaz.
...
Productia centralelor termice murale este certificata incepand inca din anul 1998 cu randament energetic de 3 stele, cu 7 ani mai repede decit Normativa europeana introdusa in Italia cu Dl 192 din 19/08/2005.
...
Produsele firmei sunt comercializate in toata lumea. Firma are produsele omologate inclusiv in Statele Unite ale Americii.


Pret vechi:   4.59000 lei cu TVA
Pret:   4.52000lei cu TVA
Discount:   1%
Putere termica nominala [kW]   32
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe gaz ARCA ECOFAST 32F

Centrala termica pe gaz ARCA ECOFAST 32F


DESCRIERE GENERALA:
• Centrală termica murală pe gaz, analogică cu microprocesor şi sistem de autodiagnoză incorporat.
• Aprindere electronică.
• Modulare electronică integrală.
• Funcţie antiinghet.
• Încălzire şi preparare apă caldă sanitară.
• Schimbator de caldura special, cu inmagazinarea si preincalzirea apei calde de consum menajer.
• Dimensiuni de gabarit: 880x500x360 mm
• Dispozitive de siguranţă la supratemperatura, la suprapresiune, la lipsa presiune apa etc.
 
Centrala termică murală ARCA ECOFAST 32F este o centrală termică murală pe gaz cu tiraj forțat, cu funcționare pe gaz sau combustibil petrolier lichefiat, pentru încălzire și pentru prepararea apei calde menajere.

Centrala termică murală ARCA ECOFAST 32F asigura apa calda de consum instantaneu. Ea este dotata cu un schimbator de caldura special, cu preincalzitor, care inmagazineaza 6 litri de apa calda, care este livrata imediat ce consumatorul deschide robinetul de apa calda. Debitul si temperatura apei calde se regleaza prin intermediul unui regulator automat de debit si a unei vane termostatice.

Prin acest sistem, se asigura un debit de apa calda de 3 litri/minut imediat, iar la atingerea temperaturii apei calde de 43°C, vana termostatica se deschide complet si se asigura debitul maxim de apa calda, la temperatura dorita de utilizator. Astfel, se realizeaza o economie estimata anuala de 300 m³ de gaz metan, si de 50 m³ de apa, si in acelasi timp se imbunatateste confortul.
 
Daca in cazul unei centrale termice obisnuite, perioada de asteptare de la deschiderea robinetului de apa calda pana la aparitia apei calde este de 40 de secunde, in cazul centralelor termice ARCA ECOFAST, aceasta perioada de asteptare se reduce la 3 secunde pentru apa calda de 30°C si de 7 secunde pentru apa calda de 45°C.

Modularea continuă a puterii de ardere, atât pentru circuitul de încălzire, cât și pentru cel de apă caldă sanitară, precum și pornirea electronică garantează un confort sporit pentru utilizator.

Centrala termică ARCA ECOFAST 32F are afisarea analogică a presiunii si a temperaturii din instalatia de incalzire, ceea ce permite încărcarea cu apa sistemului de incalzire chiar și pe șantierele de construcții unde nu există inca alimentare cu energie electrică. Toți parametri de funcționare pot fi reglați din exterior fără a fi necesară deschiderea tabloului de bord.

GRUPUL HIDRAULIC:
Grupul hidraulic este confectionat din alamă si are urmatoarele echipamente integrate:
- Schimbator de caldura sanitar cu preincalzire electrica;
- Pompa de circulatie agent termic H = 6 mCA;
- Robinet de umplere instalatie;
- Robinet de golire;
- By-pass circuit de incalzire;
- Regulator de debit pentru apa calda de consum;
- Ventil termostatat pentru apa calda de consum;
- Ventil cu trei cai;

Pentru instalarea corectă a centralei termice pe gaz ARCA ECOFAST 32F este obligatorie utilizarea tubulaturii de evacuare originale ARCA. Firma ARCA oferă de asemenea, o versiune din polipropilenă pentru tubulatura de evacuare, cu o rezistență la temperatură de 120 °C in regim continuu de functionare.


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica pe gaz ARCA ECOFAST 32F
Alte produse din categorie