Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE PE LEMNE PELETI SI CARBUNI CENTRALE TERMICE BIOMASA Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P 23,60 kW
Poza Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P

Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P 23,60 kW

Cod produs:   ATTACK F5DA25P
Producator:   ATTACK
Pret vechi:   10.19700 lei cu TVA
Pret:   9.90000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   23.60
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P 23,60 kW

Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P 23,60 kW * oferta speciala, in limita stocului disponibil


Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P 23,60 kW este o sursă modernă de căldură cu o nouă structură de schimbător de căldură de înaltă eficiență din fontă. Combustibilul recomandat pentru aceasta centrala termica este cărbune brun.

Centrala termica ATTACK FD AUTOMAT 25 este destinata încălzirii apartamentelor, caselor de locuit, dar și a instalațiilor
industriale mai mici. Este fabricată din fontă ceea ce garantează o durată de viață îndelungată și este echipata cu un arzator din fontă cu un alimentator cu șurub. Calitatea fontei garantează o durată lungă de viață a cazanului și, prin urmare, un cost minim precum si o durata lungă de viață a cazanului.

Centrala termica este echipata cu mijloace de control al turatiei ventilatorului, care controlează puterea cazanului nu numai in functie de temperatura apei din cazan, ci și in functie de temperatura gazelor de ardere, ceea ce mareste viteza de reacție a automatizarii și crește stabilitatea arderii.

Controlerul tip PID comanda turatia ventilatorului atat pe baza temperaturii agentului termic din centralat termica cat și a temperaturii gazelor de ardere măsurată la ieșirea din centrala termica. Rezultatul este o ardere optimă, cu consum redus de combustibil si emisii reduse de noxe precum și o durată mai lungă de viață a schimbătorului de căldură.

Controlerul poate comanda de asemenea, două pompe (încălzire + suplimentar) care se pot conecta la el. La automatizarea centralei termice se poate conecta si un termostat de ambient și module suplimentare pot controla două vane de amestec agent termic. Butonul multifuncțional de reglare al automatizarii este utilizat pentru a seta valorile dorite pentru parametri de functionare, permițând ajustarea ușoară și intuitivă a tuturor parametrilor afisati pe un ecran LCD mare și clar.

Centrala termica pe combustibil solid si peleti ATTACK FD AUTOMAT 25 F5DA25P 23,60 kW funcționează numai în modul complet automat de alimentare cu combustibil la arzător cu alimentatorul din rezervor. Rezervorul de combustibil de 290 de litri asigură funcționarea îndelungată a cazanului fără a necesita intervenție - până la 40 de ore de funcționare.

Functionarea centralei termice este foarte simplă, constând în transportul de combustibil și de aer de combustie în arzător. Pentru arderea cărbunelui brun se utilizeaza un arzător tip retorta, amplasat în camera inferioară de ardere a cazanului. Combustibilul este alimentat la acesta prin alimentatorul cu șurub din rezervorul de combustibil. Alimentatorul este fabricat din oțel cu pereți groși de înaltă calitate, care asigură o durabilitate ridicată și durată lungă de viață a echipamentului.

Arderea automată este asigurată de o electronică de control modernă, care oferă utilizatorului un nivel ridicat de confort. Funcționarea în siguranță a centralei termice este asigurata de mai multe dispozitive de siguranta, cum ar fi un termostat de siguranță împotriva supraîncălzirii cazanului si un senzor de temperatură din tava de alimentare cu combustibil (pentru protectia impotriva aprinderii combustibilului din rezervor).

Datorită dimensiunilor mari a usii de alimentare, este posibilă utilizarea si întreținerea ușoară a centralei termice. Centrala termica ATTACK FD AUTOMAT 25 are în partea inferioară o tava pentru cenusa montat sub arzătorul tip retorta, care poate fi ușor golit si curatat.


BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
    Centrala termica din fontă cu 5 elementi;
    Design modern, eficiență ridicată până la 90,72%;
    Durată de viață ridicată a schimbătorului de căldură din fontă care este extrem de rezistent la coroziunea la     
    temperaturi scăzute;
    Durată îndelungată de viață a arzătorului din fontă, inclusiv a alimentatorului de oțel;
    Transmisie de înaltă calitate NORD DRIVESYSTEMS;
    Deflectorul ceramic;
    Fiabilitate ridicată a funcțiilor de control și siguranta;
    Protecție împotriva aprinderii peletilor din rezervor, chiar și în cazul unei căderi de tensiune;
    Instalare simplă, funcționare și întreținere usoara a centralei termice;
    Incălzire conomică și ecologică în modul automat de functionare;
    Respectă limitele stricte de emisii conform STN EN 303-5;
    Reglarea puterii în funcție de temperatura apei de încălzire și de gazele de ardere utilizând PID
    De asemenea, potrivit pentru sistemul gravitațional de incalzire;
    Rezervorul de peleti asigură până la 40 de ore de funcționare la puterea nominală și la combustibilul recomandat.


DETALII TEHNICE:
Putere termica nominală (cărbune brun 17,6 MJ/kg) 23,60 kW
Consumul mediu de combustibil la puterea nominală (lignit) 5,45 kg/h
Timp de combustie (cărbune brun) 40 h
Număr de elementi: 5 buc
Volumul de apa din cazan: 31 litri
Presiunea maxima de lucru: 0,4 MPa (4 bar)
Greutatea cazanului este de 480 kg
Adâncimea cazanului (inclusiv coșul de fum): 760 mm
Înălțimea cazanului: 1550 mm
Latimea cazanului: 1220 mm
Presiunea de proba: 0,8 MPa (8 bar)
Conexiune pentru agent termic Ø 2"
Volumul rezervorului de combustibil 290 l
Racord la cos: Ø 150 mm
Tensiunea electrica de almientare ~ 230 V/50 Hz
Clasa de emisie - cărbune 5
Eficiență maximă: 90.71


 
Alte produse din categorie