Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home CENTRALE TERMICE ELECTRICE CENTRALE ELECTRICE TRIFAZATE 380/400 V Centrala termica electrica OMEGA 35 kW incalzire si acm
Poza Centrala termica electrica OMEGA

Centrala termica electrica OMEGA 35 kW incalzire si acm

Cod produs:   OMEGA COMBI 35 kW
Producator:   MAKTEK
MAKTEK
MAKTEK

Firma MAKTEK este o firma din Turcia înființată în localitatea Izmir în anul 1977. Firma si-a inceput activitatea cu producerea de cazane de uz casnic, iar acum firma este specializată în fabricarea de echipamente de încălzire într-o gamă largă: radiatoare de oțel tip panou, radiatoare de încălzire tip portprosop, centrale termice pe gaz de perete, cazane de oțel, suflante de aer cald , cazane cu combustibil lichid și cu combustibil solid, încălzitoare radiante.

MAKTEK este unul dintre principalii producători și exportatori de produse de încălzire la nivel mondial. Compania operează în trei fabrici din İzmir, acoperind o suprafață totală de 30.000 m². În afară de sediul său din Izmir, compania deține, de asemenea, o altă clădire in Istanbul, în calitate de birou regional de vânzări și ca depozit.


Pret vechi:   3.70800 lei cu TVA
Pret:   3.60000lei cu TVA
Discount:   2%
Putere termica nominala [kW]   35

Completati campurile marcate!

 
Descriere Centrala termica electrica OMEGA 35 kW incalzire si acm

Centrala termica electrica OMEGA 35 kW - incalzire si apa calda menajera


DESCRIERE GENERALA:
Centrala termica electrica OMEGA asigura agentul termic pentru incalzire. Nu este nevoie de racordare la cos de fum pentru evacuarea gazelor arse. Centrala termica electrica OMEGA are un panou de afisare ergonomic digital. Automatizarea asigura functionare modulata a incalzirii, respectiv se reduce consumul de energie electrica la minim dupa atingerea temperaturii setate de catre utilizator. Modelele fabricate sunt cuprinse intre 6 - 80 kW, in varianta pentru incalzire si in varianta pentru incalzire si preparare acm. Modelele OMEGA 6 kW si OMEGA 10 kW se produc doar in varianta pentru incalzire.

CARACTERISTICI TEHNICE:
Centrala termica OMEGA este protejata impotriva suprapresiunii printr-o supapa de siguranta de 3 bari si un vas de expansiune cu membrana din cauciuc. Pompa de circulatie agent termic si ventilul de dezaerisire asigura dezaerisirea instalatiei si o functionare sigura.


Centrala termica electrica OMEGA este dotata cu un termostat de siguranta care asigura protectia la supraincalzire. Centrala OMEGA este prevazuta cu un releu de protectie la scurt-circuit. Presostatul de apa al centralei OMEGA protejeaza impotriva functionarii fara apa a centralei termice electrice.

Pentru prevenirea blocarii pompei de circulatie agent termic automatizarea va porni pompa de circulatie cel putin odata pe zi. Centrala termica OMEGA este certificata CE. Centrala termica OMEGA are o functionare silentioasa de 32 decibeli si este prevazuta cu un sistem anticalcar pentru prevenirea depunerilor de calcar in cazul in care apa de alimentare are duritatea ridicata.
 
Modelele cu puterea instalata de 6 kW, 10 kW si 12 kW pot functiona si cu alimentare monofazata (220 V), toate celelalte modele sunt trifazate. Centralele termice electrice OMEGA pot fi instalate in orice tip de incapere, fara umiditate excesiva.

DATE TEHNICE:
Putere electrica instalata: 35 kW
Putere termica nominala: 35 kW
Presiune maxima circuit de incalzire: 3 bari
Presiune maxima instalatie acm: 8 bari
Domeniu de temperaturi circuit de incalzire: 30-80 °C
Domeniu de temperaturi instalatie acm: 30-55 °C
Dimensiuni de gabarit: 740x435x310 mm
Tensiune electrica de alimentare: 380V/50 Hz
Curent maxim absorbit: 53 A
Grad de protectie electrica IP X4D
Racorduri tur/retur incalzire: Ø 3/4"
Racorduri apa rece/calda: Ø 1/2

MODELE DISPONIBILE:
OMEGA 6 kW
OMEGA 10 kW
OMEGA 12 kW
OMEGA 15 kW
OMEGA 18 kW
OMEGA 24 kW
OMEGA 30 kW
OMEGA 35 kW
OMEGA 40 kW
OMEGA 50 kW
OMEGA 60 kW
OMEGA 80 kW


 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica electrica OMEGA 35 kW incalzire si acm
Alte produse din categorie