Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Poza VIADRUS A0C 20 kW

CENTRALA, CAZAN FONTA PE PELETI SI LEMN VIADRUS

Cod produs:   A0C 20
Producator:   VIADRUS
VIADRUS
VIADRUS

Video de prezentare a fabricii VIADRUS:

Compania Viadrus este o companie cu traditie indelungata in turnarea produselor din fonta. Compania a fost infiintata in anul 1888 si fabrica produse de inalta calitate, calitate care este asigurata prin sistemul de management al calității conform ISO 9001 și ISO 14001.
...
Datorită cunoașterii indelungate a pieței și a domeniului tehnologiei de încălzire, portofoliul de produse al companiei Viadrus este in continua dezvoltare și inovare și pe lângă sursele de energie convenționale, se axează și pe sursele regenerabile de căldură.
...
Elementele cheie ale ofertei de produse VIADRUS sunt centralele termice din fontă pe combustibili solizi, centralele termice pe gaz, centralele termice pe combustibil lichid cu schimbător de căldură din fontă și caloriferele din fontă. Centralele termice din fontă pe combustibili solizi cu alimentare manuală, prezintă o sursă fiabilă de căldură ieftină de zeci de ani în întreaga lume.
...
Centralele termice pe combustibili solizi cu funcționare automată reprezintă un mod foarte modern și confortabil de utilizare a surselor de combustibili solizi. Bineînțeles, brandul VIADRUS oferă centrale termice pe combustibili solizi care îndeplinesc toate cerințele ecologice actuale, de ardere economica si ecologica a combustibililor.


Pret vechi:   13.96000 lei cu TVA
Pret:   13.40000lei cu TVA
Discount:   4%
Putere termica nominala [kW]   20
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere CENTRALA, CAZAN FONTA PE PELETI SI LEMN VIADRUS

CENTRALA TERMICA PE PELETI SI LEMN VIADRUS A0C 20 kW


Centrala termica pe peleti si lemn Viadrus este o centrala termica multifunctionala pentru arderea atat a peletilor din lemn cat si a lemnului de foc. Aceasta centrala termica realizeaza încălzirea economică și ecologică a cladirilor rezidentiale si industriale. Optional este disponibil si un kit pentru comanda de la distanta prin Internet a centralei termice.

DATE TEHNICE:
Producator: Viadrus
Denumire: VIADRUS A0C 20
Putere termica nominala: 20 kW
Combustibil: peleti de lemn si lemn de foc

CARACTERISTICI:
Centralele termice pe peleti si lemn VIADRUS A0C sunt centrale termice din fonta cu ardere automata a combustibilului si sunt disponibile în două variante, cu 5 elementi și cu 7 elementi.

Optional centralele termice pe peleti si lemn VIADRUS A0C pot fi dotate cu un buncar suplimentar de mare capacitate de 300 litri.

Centralele termice pe peleti si lemn VIADRUS A0C sunt varianta pe peleti si lemn a centralelor termice pe lemn clasice Viadrus Hercules U22 care au fost testate in practica ani indelungati, ceea ce garantează o durabilitate ridicată și o funcționare ireproșabilă a centralei termice pentru o perioada lunga de timp.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
- Durată lungă de viață a corpului corpului din fonta;
- Randament de până la 86,9 %;
- Indeplinește standardele de emisii 4 conform standardelor EN 303-5;
- Opțional se poate livra un buncăr de peleți cu capacitate mare;
- Opțional se poate livra kit de control de la distanță prin Internet;
- Optional centrala termica se poate livra asamblata sau neasamblata;
- Preț rezonabil și calitate ridicata.

MODELE DISPONIBILE:
VIADRUS A0C 20
VIADRUS A0C 28

 
Download fisiere atasate pentru CENTRALA, CAZAN FONTA PE PELETI SI LEMN VIADRUS
Alte produse din categorie