Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home BOILERE BOILERE TERMOELECTRICE CU O SERPENTINA Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT 80 litri
Poza Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso VEMT

Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT 80 litri

Cod produs:   E331X7QA
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   96400 lei cu TVA
Pret:   92000lei cu TVA
Discount:   4%
Capacitate [litri]  
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT 80 litri

Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT 80 litri


Ne gasiti si pe SEAP!


Boilerele termoelectrice FERROLI CALYPSO VEMT sunt echipate cu două surse de încalzire pentru a obtine apa calda pentru consum menajer (acm) la temperatura dorită de utilizator.

În afara de rezistența electrică de 1,5 kW, boilerul termoelectric tip FERROLI CALYPSO VEMT este dotat si cu o serpentina de incalzire confectionata din teava de otel emailat, care se racordeaza la instalatia de încălzire existenta in imobil. Agentul termic din instalatia de incalzire circula prin interiorul serpentinei de incalzire si incalzeste apa la temperatura dorita de beneficiar.

Sistemul combinat de încălzire (rezistență electrică + serpentină de incalzire) reprezintă modalitatea cea mai economica, sigura si rapida pentru a obține temperatura dorită de beneficiar.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranță, fiind echipat cu dispozitive pentru protecția la supraîncălzire și la suprapresiune și cu un termostat pentru deconectarea rezistentei electrice la atingerea temperaturii dorite de beneficiar.

Produsul a fost fabricat pe o linie de producție complet computerizată: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smălțuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatică. Mai mult, tratamentul de vetroporțelanare (emailare) s-a efectuat într-un cuptor la temperaturi de 850°C, ceea ce asigură o protecție absolută a rezervorului impotriva șocurilor și a coroziunii. Anodul de magneziu de dimensiuni mari conferă produsului o durată de viață îndelungată, asigurând o protecție suplimentara la coroziune.

VERSIUNI DISPONIBILE:
CALYPSO 80 VEMT - capacitate 80 litri
CALYPSO 100 VEMT - capacitate 100 litri
CALYPSO 120 VEMT - capacitate 120 litri
CALYPSO 150 VEMT - capacitate 150 litri


 
Download fisiere atasate pentru Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT 80 litri
Alte produse din categorie