Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat tip split SAMSUNG AR18TXHQASINEU 18000 BTU
Poza Aparat de aer conditionat tip split SAMSUNG AR00TXHQASINEU - unitate exterioara

Aparat de aer conditionat tip split SAMSUNG AR18TXHQASINEU 18000 BTU

Transport gratuit oriunde in Romania*
*in toate localitatile acoperite de firma de curierat rapid cu care colaboram sau flota proprie
*in localitatile neacoperite de catre firma de curierat se va calcula separat o taxa suplimentara de transport.
Cod produs:   AR18TXHQASINEU
Producator:   SAMSUNG
SAMSUNG

Video de prezentare fabrica de aparate de aer conditionat SAMSUNG:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG Grup este un conglomerat multinațional, cu sediul în SAMSUNG Town, Seul, Coreea de Sud. SAMSUNG este cel mai mare conglomerat de afaceri sud-coreean care reprezinta 20% din economia din Coreea de Sud. SAMSUNG a fost fondat de Lee Byung-Chul în anul 1938 ca societate comercială.
...
Pe parcursul următoarelor trei decenii, grupul si-a diversificat domeniul de activitate pentru procesarea produselor alimentare, textile, asigurări, titluri de valoare și de vânzare cu amănuntul. SAMSUNG a intrat în industria electronică la sfârșitul anilor 1960 și in domeniul construcțiilor navale și industriale la mijlocul anilor 1970. Din anii '90, SAMSUNG si-a globalizat din ce în ce mai mult activitățile sale, in domeniul electronicelor în special, telefoanele sale mobile precum și productia de semiconductoare devenind cea mai importantă sursă de venit a companiei.
...
În calitate de lider mondial în tehnologie, SAMSUNG utilizează neobosit inovaţia şi descoperirile noi pentru a transforma intr-un mod continuu dispozitivele electronice. În ultimii 40 de ani compania a aplicat aceleaşi principii inovatoare şi pentru aparatele de aer condiţionat. Cu design-uri uimitoare şi o performanţă avansată, sistemele de climatizare SAMSUNG revoluţionează lumea aerului condiţionat.
...
În anul 2017 SAMSUNG Electronics Air Conditioners Europe B.V. şi-a inaugurat sediul din Amsterdam, propunându-şi să deservească mai bine piaţa europeană, cea de-a doua piaţă pentru aerul condiţionat ca dimensiune din lume. Echipa SAMSUNG Electronics Air Conditioners Europe B.V. oferă instruire, asistenţă tehnică şi activităţi unice de distribuţie in toata Europa.


Pret vechi:   4.28200 lei cu TVA
Pret:   4.18100lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   18000
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat tip split SAMSUNG AR18TXHQASINEU 18000 BTU

Aparat de aer conditionat tip split SAMSUNG AR18TXHQASINEU 18000 BTU


Aparatele de aer conditionat tip split de perete SAMSUNG model AR00TXHQASINEU sunt aparate de aer conditionat moderne, ecologice, eficiente, extrem de silentioase si fiabile. Ele sunt fabricate de firma sud-koreana SAMSUNG care poseda o experienta de peste 40 de ani in fabricarea si imbuntatatirea performantelor aparatelor de aer conditionat.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:

Economie de energie electrica:
Economisiți bani în fiecare zi cu ajutorul tehnologiei invertorului digital. Aparatele de aer conditionat tip split de perete SAMSUNG mentin temperatura dorită fără să se oprească și să repornească frecvent cu fluctuatii reduse. Ele folosesc magneți permanenti puternici și amortizoare de zgomot (mufflers), functionand silentios, au o durata de viata ridicata si un consum redus de energie electrica.

Răcire rapidă:
Climatizare rapidă și eficientă. Modul de răcire rapidă funcționează cu cea mai mare turatie a ventilatorului. Deci, aparatul de aer conditionat răcește sau încălzește mult mai repede în comparație cu modul normal de functionare și atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp. Acest mod de functionare este ideal pentru eliminarea imediată a căldurii acumulate intr-o incapere.

Aer purificat cu filtru HD:
Asigurați-vă că aerul pe care îl respirați este întotdeauna curat și proaspăt. Filtrul HD este într-adevăr eficient în captarea prafului, a contaminanților din aer și a alergenilor, cum ar fi polenul, sporii de mucegai și a parului animalelor de companie. De asemenea, acest filtru este lavabil, așa că tot ce trebuie să faceți este să-l clatiti rapid sub jet de apă și apoi să-l reutilizați.

Bucurați-vă de un somn bun:
Bucurați-vă de un somn minunat - în fiecare noapte! Modul de functionare Sleep Good controlează automat și reglează bine temperatura pentru a crea condițiile ideale pentru fiecare etapă a ciclului de somn. Așa că câștigati minute de somn prețioase și va veti simți complet reîmprospătat. De asemenea, acest mod de functionare folosește mai puțină energie electrica decât răcirea normală.

Răcește fiecare colț al incaperii (Swing Auto cu doua fluxuri de aer):
Creați un mediu confortabil, cu o temperatură uniformă în fiecare colț al incaperii. Funcția de balansare automată, cu doua directii distincte ale fluxului de aer, controlează automat direcția fluxului de aer, astfel încât aerul racit este distribuit rapid și uniform în toată camera. Aerul rece, sau cel cald este distribuit la distante mari și în toate direcțiile pentru a asigura confortul maxim.
 
Unitate exterioară cu performată si durată de viată ridicată:
Schimbatorul de caldura (condensatorul) al unitatii exterioare este de tip "DuraFin +" si este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune pentru al proteja împotriva corozinii datorate condensului, ceea ce ajută la menținerea performanțelor optime ale schimbătorului de căldură pentru o perioada indelungata. Rezistența sa excelentă la coroziune a fost dovedită folosind testul de pulverizare a sării (SST) pe o perioada de 480 de ore*.

VERSIUNI DISPONIBILE:
SAMSUNG AR09TXHQASINEU  9000 BTU
SAMSUNG AR12TXHQASINEU  12000 BTU
SAMSUNG AR18TXHQASINEU  18000 BTU  
SAMSUNG AR24TXHQASINEU  24000 BTU 


Video de prezentare fabrica de aparate de aer conditionat SAMSUNG:


 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat tip split SAMSUNG AR18TXHQASINEU 18000 BTU
Alte produse din categorie