Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home AER CONDITIONAT AER CONDITIONAT Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Mission II R32 9000
Poza Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Mission II R32 - pachet

Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Mission II R32 9000

Cod produs:   MB-09N8D6/MBT-09N8D6
Producator:   MIDEA
MIDEA
MIDEA

Firma Midea din China de Sud este producatoare de aparate de uz casnic si echpamente de aer conditionat. Firma Midea operează în prezent cu peste 100.000 de angajați, in 21 de centre de producție din lume și are 260 de centre de logistică în peste 200 de țări. In aproape 50 de ani de creștere continuă și-a adus veniturile globale la 22,17 miliarde USD în anul 2015.


Pret vechi:   1.87000 lei cu TVA
Pret:   1.81600lei cu TVA
Discount:   2%
Capacitate de racire [BTU]   9000
Contact: 0726333567   Email: comenzi@benedekco.com

Completati campurile marcate!

 
Descriere Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Mission II R32 9000

Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Mission II R32 9000


BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
• Bill Control – are un consum foarte mic si astfel exista posibilitate controlului asupra consumului electric;
• Functionare pe incalzire pana la temperaturi exterioare de – 25 °C;
• Wifi incorporat;
• Certificare EUROVENT.

Încalzire pe timp de iarna, chiar si la temperaturi exterioare foarte scazute:
Aparatele de climatizare Midea Mission II au performante exceptionale de încălzire in perioada de iarna, putând asigura incalzirea locuintei pana la temperaturi exterioare de - 25°C.

Control prin radiofrecventa (Wi-Fi Control):
Beneficiarul poate controla parametrii de funcționare al echipamentului prin aplicația Midea Smart direct de pe telefonul mobil. Astfel pe langa telecomanda cu infrarosu care este inclusa in furnitura aparatului, se poate utiliza si telefonul mobil pentru comanda aparaturului de aer conditionat Midea.

Performanţă certificată de Eurovent:
Eurovent este un program European de Certificare a Calității și Performanțelor echipamentelor de încălzire și de climatizare. Certificatul Eurovent garantează faptul că indicatorii de performanță a produsului sunt conform standardelor europene și internaționale și corespund cu declarațiile de performanță ale producătorului.

REFRIGERANT R32:
Reduce impactul asupra mediului cu peste 65%, crescând eficiența energetică globală a aparatului de aer condiționat cu  5%. Freonul R32 este ușor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Funcția SUPER COOL:
Functia SUPER COOL este o caracteristica unica a aparatelor de aer condiționat Hitachi Midea Mission II, aceasta functie se activează printr-o simpla apasare de buton. Această funcție specială accelerează la maximum turatia ventilatorului, crescând fluxul de aer rece și permițând aparatului să scadă cu rapiditate temperatura din încăpere până la 17 grade Celsius.

Functia Flash Cooling & Heating:
Aparatele de aer condiționat din gama Midea Mission II utilizează o tehnologie de pornire exclusivă și cu o putere mare, în măsură să genereze un flux puternic de aer rece într-un timp foarte scurt (până la 30 de secunde), pentru a garanta un confort termic imediat.

Functia 3D Surrounding:
Deflectoarele de aer al unitatii interne a aparatului de aer conditionat Midea Mission II se mișcă automat în toate direcțiile pentru a distribui un flux de aer echilibrat, acoperind toate colțurile încăperii climatizate.

Functia Smart Reminder:
Aplicația Midea Smart îți va aduce aminte să cureți filtrele de aer ale aparatului pentru a respira un aer curat si sănătos.

Sistem de Autodiagnoza (Self Diagnosis):
Sistemul de monitorizare (autodiagnoza) a aparatului de aer conditionat Midea Mission II detectează și monitorizează până la 97 de parametri de avarie într-un stadiu incipient și vă va aduce la cunoștință prin aplicația Midea Smart de pe telefonul mobil acest lucru. Astfel veti putea preveni orice defectare serioasa a aparaturui.

Mod de functionare ecologic (iECO Mode):
Aparatele de aer condiționat Midea Mission II sunt echipate cu funcția specială iECO, care permite o economisire a energiei electrice cu până la 60% într-o perioada de 8 ore, fața de aparatele de aer condiționat traditionale.

Filtru de are foarte fin (High Density Filter):
Filtrul de aer cu densitate mare reține cu ușurință toate particulele de praf și alergenii din încăpere.

Filtru de aer cu catalizator (Cold Catalyst Filter):
Filtrul de aer cu catalizator elimină formaldehida și alți compuși volatili toxici (VOC), si filtrează toate gazele nocive și mirosurile neplăcute.

Functia Gear Change (Active energy control):
Datorită funcției exclusive Gear Change, aparatul de aer conditionat Midea Mission II oferă utilizatorului posibilitatea de a gestiona în mod individual consumul de energie electrica a aparatului, alegând unul dintre cele 3 nivele de putere: 50%, 75% si 100%. Astfel, veti putea decide, in mod preferential, cu privire la consumul de energie electrica al aparatului.

Funcția urmareste-ma (Follow Me):
Aparatul de aer conditionat Midea Mission II va măsura temperatura reală percepută de utilizator, garantând un confort maxim. Telecomenzile din gama Midea Mission II sunt echipate cu un senzor de temperatură, pe care unitatea o consideră drept "temperatură ambientală". Setând funcția Follow Me, aparatul va măsura temperatura reală percepută de utilizator, garantând un confort maxim.

Functia de memorare reglaj jet aer (Louver Position Memory):
La repornirea unității, flapsul de dirijare a aerului conditionat, se va poziționa conform parametrilor setați anterior de catre utilizator, păstrând unghiul de refulare a aerului setat ultima data.

Functia GA Stepless:
Echipamentul măsoară în timp real parametrii de funcționare și temperatura ambientală, adaptând continuu turatia compresorului.

Functia vise placute (Sweet Dreams):
Prin activarea funcției Sweet Dreams, echipamentul își reduce debitul de aer și turatia ventilatorului de aer, oferind comfort deosebit, pentru un somn liniștit.

Unitate exterioara optimizata, pentru reducerea zgomotului (Diamond-edged Casing):
Gratarul grilei de evacuare a aerului pentru unitatea exterioara (UE) a aparatului este optimizat in forma de surub Arhimede. De asemenea, rotorul ventilatorului are un design special pentru reducerea zgomotului in timpul functionarii. Carcasa unitatii exterioare este dotata cu un capac prevazut cu nervuri de ranforsare in forma de profil T, care previn vibratiile care ar putea produce zgomot in timpul functionarii.

VERSIUNI DISPONIBILE:
- Midea Mission II R32   9000 BTU MB-09N8D6/MBT-09N8D6 (UI + UE)
- Midea Mission II R32  12000 BTU MB-12N8D6/MBT-12N8D6 (UI + UE)
- Midea Mission II R32  18000 BTU MB-18N8D6/MB-18N8D6 (UI + UE)
- Midea Mission II R32  24000 BTU MB-24N8D6/MB-24N8D6 (UI + UE)

NOTA: UI = unitate interioara; UE = unitate exterioara.


Video de prezentare aparat de aer conditionat Midea Mission II R32:


 
Download fisiere atasate pentru Aparat de aer conditionat Hitachi Midea Mission II R32 9000
Alte produse din categorie