Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home PANOURI SOLARE PANOURI SOLARE ACCESORII MONTAJ ANTIGEL 30 PENTRU INSTALATII SOLARE
Poza ANTIGEL 30 PENTRU INSTALATII SOLARE bidon 10 kg

ANTIGEL 30 PENTRU INSTALATII SOLARE

Cod produs:   ANTS-3010
Producator:   FERROLI
FERROLI
FERROLI

Video prezentare firma Ferroli:

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli dispune de o suprafata de productie de peste 50.000 mp si are peste 3000 angajati. 

Cu o cifra de afaceri anuala de peste 600 mil Euro, oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Domenii principale de activitate: Incalzire si Climatizare (HVAC);
Divizii principale de productie: Incalzire Rezidentiala, Incalzire Industriala, Climatizare Rezidentiala si Climatizare Industriala.

Portofoliul Grupului Ferroli include pe langa brandul principal, Ferroli si alte branduri de renume cum ar fi: Ferroli Romania care a fost infiintata in 1998 si care functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.
Compania Ferroli Romania furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:
• Incalzire Rezidentiala/Industriala;
• Climatizare Rezidentiala/Industriala;
• Sisteme Solare;
• Pompe de caldura.


Pret vechi:   15400 lei cu TVA
Pret:   14600lei cu TVA
Discount:   5%

Completati campurile marcate!

 
Descriere ANTIGEL 30 PENTRU INSTALATII SOLARE

ANTIGEL 30 PENTRU INSTALATII SOLARE


Destinat instalatiilor cu panouri solare presurizate. Aplicatii: imbunatateste transferul termic in radiatoare, aparate de climatizare, incalzire, reduce frecarile cu 45%, are efect floculant, anticalcar si antialga si anticongelant.


Mod de folosire: se introduce in instalatie ca atare. Pentru aplicatii cu punct de inghet deosebit, produsul se poate livra la comanda.


AMBALAJ: bidon de 10 kg

 
Download fisiere atasate pentru ANTIGEL 30 PENTRU INSTALATII SOLARE
Alte produse din categorie